Scaldis HingeneBrouwerij Scaldis is een zeer gunstig gelegen nieuwbouwproject. Uniek wonen in de dorpskern van het pittoreske Hingene, op de brouwerijsite “Scaldis” en op enkele stappen van het mooie park van kasteel d’Ursel! Dit prachtige project bevat 22 woonentiteiten waarbij de oorspronkelijke configuratie zo goed mogelijk wordt geëvenaard.. Ondergronds zijn er gemeenschappelijke en privatieve kelders voorzien alsook autostaanplaatsen en een fietsenberging. De afwerking van elke woonentiteit wordt door de klant zelf bepaald conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht.
http://www.treetops.be/scaldis-hingene

Documenten

 • Inplanting (PDF)
 • Kelderplan (PDF)
 • Gebouw A - glvl (PDF)
 • Gebouw A - 1steV (PDF)
 • Gebouw A - 2deV (PDF)
 • Gebouw B - glvl (PDF)
 • Gebouw B - 1steV (PDF)
 • Gebouw B - 2deV (PDF)
 • Gebouw B - 3deV (PDF)
 • Gebouw B - 4deV (PDF)
 • Gebouw B - 5deV (PDF)
 • Gebouw C - glvl (PDF)
 • Gebouw C - 1steV (PDF)
 • Gebouw C - 2deV (PDF)

 •  Bel of mail ons voor meer informatie 016 84 30 30 - info@treetops.be  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 1 aangeboden, gelegen in gebouw A en bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een privatieve tuin met terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier STUDIO 1 aangeboden, gelegen in gebouw A en bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, apart toilet, 1 slaapkamer en badkamer. Tevens voorzien van een privatieve tuin met terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  €190.000,00
   

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 2 aangeboden, gelegen in gebouw A en bestaande uit: leefruimte met ingerichte keuken, berging, apart toilet, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een privatieve tuin met terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  €305.000,00
   

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 3 aangeboden, gelegen in gebouw A en bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier STUDIO 2 aangeboden, gelegen in gebouw A en bestaande uit: leefruimte met ingerichte keuken, berging, apart toilet, 1 slaapkamer en badkamer. Tevens voorzien van terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  €199.000,00
   

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 4 aangeboden, gelegen in gebouw A en bestaande uit: leefruimte met ingerichte keuken, berging, apart toilet, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  €325.000,00
   

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 5 aangeboden, gelegen in gebouw A en bestaande uit: leefruimte met ingerichte keuken, berging, apart toilet, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  €340.000,00
   

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 1 aangeboden, gelegen in gebouw B en bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, nachthal, apart toilet, 2 slaapkamers, dressing en badkamer. Tevens voorzien van een privatieve tuin met terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 2 aangeboden, gelegen in gebouw B en bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, nachthal, apart toilet, 1 slaapkamer, dressing en badkamer. Tevens voorzien van een privatieve tuin met terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  €305.000,00
   

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 3 aangeboden, gelegen in gebouw B en bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, nachthal, apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een privatieve tuin met terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  €309.000,00
   

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 4 aangeboden, gelegen in gebouw B en bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, nachthal, apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 5 aangeboden, gelegen in gebouw B en bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, apart toilet, 1 slaapkamer, dressing en badkamer. Tevens voorzien van een terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 6 aangeboden, gelegen in gebouw B en bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, nachthal, apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  €325.000,00
   

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 7 aangeboden, gelegen in gebouw B en bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, nachthal, apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  €340.000,00
   

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 8 aangeboden, gelegen in gebouw B en bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, apart toilet, 1 slaapkamer, dressingruimte en badkamer. Tevens voorzien van een terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  €285.000,00
   

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier APP 9 aangeboden, gelegen in gebouw B en bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, nachthal, apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  €350.000,00
   

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier de studio aangeboden, gelegen in gebouw C en bestaande uit: inkom, leefruimte met ingerichte keuken, technische ruimte, apart toilet, 1 slaapkamer met badkamer. Tevens voorzien van een privatieve tuin met terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  €170.000,00
   

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier app 2 aangeboden, gelegen in gebouw C en bestaande uit: 1steV: inkom, leefruimte met ingerichte keuken, berging, apart toilet + 2deV: nachthal, 2 slaapkamers, bureel en badkamer. Tevens voorzien van een terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In "Brouwerij SCALDIS" wordt hier app 3 aangeboden, gelegen in gebouw C en bestaande uit: 1steV: inkom, leefruimte met ingerichte keuken, berging, apart toilet + 2deV: nachthal, 2 slaapkamers, bureel en badkamer. Tevens voorzien van een terras. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, 21% btw op de constructie. Brouwerij Scaldis is een uniek project op een TOPlocatie: omgeven door groen, op enkele stappen van het park kasteel d'Ursel en op wandelafstand van het pittoreske dorp Hingene. Zeer vlotte bereikbaarheid via N16.

  €300.000,00
   

  2880 Bornem Hingene
  Adres op aanvraag  Beroepsinstituut van Vastgoedmakelers (BIV) Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel Plichtenleer; KB van 27 september 2009
  BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)
  Created & developed by: Delphi Solutions 2022
  Powered by WHISE