Nieuwbouw

Als nieuwbouwspecialist weten wij wat jouw project nodig heeft om tot leven te komen.

 

 Zo gaan we te werk

  

Voorstudie

We stellen een helder verkoopsprofiel op van uw project. Dit door ons te verdiepen in de historiek van uw project. We onderzoeken de markt en nemen de concurentiële projecten onder de loep. Deze gegevens gaan we combineren met uw verwachte doel.

Strategie

Verkoop op plan is een vak apart. Met ons team zijn wij volledig thuis in het opstellen van een aangepaste marketing campagne. Actie zal er zijn, totdat de laatste steen is verkocht. Daarnaast geven we u advies bij de opmaak van het compromis, het lastenboek en de basisakte.

Verkoop

Bij Treetops streven we steeds naar de hoogste slaagkans. Transparant en vlot communiceren is onze visie. We volgen de verkoop van uw project op de voet en leggen u steeds goed uitgewerkte, no-nonsense rapporten voor.

 

Waarom jouw project verkopen via Treetops?

  • Als ervaren vastgoedmakelaar trachten we uw project zo snel mogelijk vooruit te helpen.
  • Wij bouwen aan het verhaal van uw project. Wat het is, waar het voor staat, voor wie het bedoeld is en wat de voordelen zijn voor de potentiële koper.
  • Treetops heeft meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van alle vastgoed. Wij staan garant voor een persoonlijke service, professionaliteit en het beste resultaat voor jouw project.
  • Om het traject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen, begeleiden wij u met een persoonlijke service op maat, van a tot z. Half werk? Daar houden we niet van. Tot het allerlaatste moment kan u rekenen op onze punctuele aanpak en ons professioneel advies. 

 

Overtuigd?

Maak een afspraak