Klassieke verkoop

Wij maken samen met u een op maat gemaakt verkoopsplan

 

Zo gaan we te werk

   

Kennismaking

Wij komen met veel plezier langs bij u voor een eerste kennismaking. Zo maken we kennis met u en uw vastgoed.

Schatting

Na het grondig bestuderen van uw vastgoed maken wij een schatting. Een correcte vraagprijs is voor ons de sleutel tot een vlotte verkoop.

Fotografie

Wij sturen een professionele vastgoedfotograaf ter plaatse om uw woning optimaal in beeld te brengen.

 

 

   
   

Verkoopdossier

Wij maken de volledige pandbeschrijving van de woning, vragen alle attesten op en regelen de nodige keuringen. Kortom Treetops neemt alle uitgebreide administratie en rompslomp uit uw handen.

Uitstekende Visibiliteit

Dankzij een op maat gemaakte marketingstrategie zorgen wij voor een doelgerichte publicatie van uw pand.

Tijdens de verkoop

Wij begeleiden kandidaat-kopers tijdens de bezichtigingen en brengen achteraf verslag uit. Dankzij onze klanten Login-Module kan u ten allen tijde de acties voor uw pand op de voet volgen en dit via onze eigen website.

 

 

   

 

  

Begeleiding

Wij ondersteunen u tijdens het gehele verkoopproces voor alle vragen die u zou hebben tot en met de ondertekening van de akte bij de notaris.

Na de verkoop

Ook na de verkoop kan u nog steeds bij ons terecht voor advies... Natuurlijk helpen wij u ook graag met het zoeken naar een nieuw pand.

 

 

Waarom verkopen via Treetops?

  • Om het traject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen, begeleiden wij u met een persoonlijke service op maat, van a tot z. Half werk? Daar houden we niet van. Tot het allerlaatste moment kan u rekenen op onze punctuele aanpak en ons professioneel advies.
  • Dankzij onze marketingcampagne zorgen wij voor een doordachte online en offline campagne, uw woning extra in de kijker zet.
  • Bij Treetops zijn we van het principe 'doe maar gewoon'. In onze kantoren heerst een rustige, ongedwongen sfeer, zowel onder de collega’s als bij onze klanten. Wij doen er alles aan om u op uw gemak te laten voelen, met een goeie babbel of een straffe koffie. Bij ons bent u thuis!
  • Treetops heeft meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van alle vastgoed. Wij staan garant voor een persoonlijke service, professionaliteit en het beste resultaat voor u.

 

 

 

Overtuigd?

Maak een afspraak