Bieding onder gesloten omslag

Verkoop uw huis op een makkelijke en snelle manier.

 ZO GAAN WE TE WERK

 

   

Kennismaking

Wij komen met veel plezier langs bij u voor een eerste kennismaking. Zo maken we kennis met u en uw vastgoed.

Schatting

Na het grondig bestuderen van uw vastgoed maken wij een schatting. Een correcte vraagprijs is voor ons de sleutel tot een vlotte verkoop.

Fotografie

Wij sturen een professionele vastgoedfotograaf ter plaatse om uw woning optimaal in beeld te brengen.

 

 

 

 
   

Verkoopdossier

Wij maken de volledige pandbeschrijving van de woning, vragen alle attesten op en regelen de nodige keuringen. Kortom Treetops neemt alle uitgebreide administratie en rompslomp uit uw handen.

Uitstekende Visibiliteit

Dankzij een op maat gemaakte marketingstrategie zorgen wij voor een doelgerichte publicatie van uw pand.

Bezoek

Potentiële kopers komen langs tijdens één van de bezoekdagen. Na elk bezoek kan een online bod worden uitgebracht.

 

 

 

 
   

Bod

Tijdens de biedingsperiode heeft de kandidaat-koper de mogelijkheid om online een bod uit te brengen. Van zodra de biedingsperiode is afgelopen worden de biedingen vrijgegeven en voorgelegd aan de verkoper. Het is uiteindelijk u als verkoper die bepaalt welk bod u al dan niet wenst te aanvaarden. Kan u zich vinden in één van de biedingen? Proficiat! Uw eigendom is verkocht!

Begeleiding

Wij ondersteunen u tijdens het gehele verkoopproces voor alle vragen die u zou hebben tot en met de ondertekening van de akte bij de notaris.

Na de verkoop

Ook na de verkoop kan u nog steeds bij ons terecht voor advies... Natuurlijk helpen wij u ook graag met het zoeken naar een nieuw pand.

 

Waarom verkopen via bieden onder gesloten omslag ?

  • Om het traject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen, begeleiden wij u met een persoonlijke service op maat, van a tot z. Half werk? Daar houden we niet van. Tot het allerlaatste moment kan u rekenen op onze punctuele aanpak en ons professioneel advies.
  • Verkopen via bieding onder gesloten omslag zorgt voor een zo kort mogelijke tijdspanne voor verkoop.
  • U verkoopt uw pand tegen de beste marktprijs.
  • Dankzij onze marketingcampagne zorgen wij voor een doordachte online en offline campagne, uw woning extra in de kijker zet.

 

Voordeel koper

Door de organisatie van een kijkdag krijgt eenieder de mogelijkheid om het pand te bezoeken. De kandidaat-koper krijgt een eerlijke kans om een bod uit te brengen. De verkoper kan pas een beslissing nemen nadat de biedingsperiode is afgelopen. Situaties waarin een kandidaat-koper uit de boot valt daar een vorige bezoeker reeds zijn akkoord gaf, worden door deze manier van tekoopstelling uitgesloten.

 

Hoe wordt de prijs bepaald?

Bij het eenmalig biedsysteem is het de verkoper die de prijs bepaalt. En dit op basis van onze uitgebreide en grondige waardebepaling. De richtprijs die meegedeeld wordt is louter indicatief maar geeft de bieder wel aan dat er hoger zal moeten geboden worden. Bij deze werkwijze weet niemand hoeveel de andere partij heeft geboden. Meer nog, enkel de vastgoedmakelaar en u weten hoeveel partijen een bod uitbrachten.

 

Overtuigd?

Maak een afspraak