Ilex ElewijtU KAN TIJDELIJK AANKOPEN MET EEN VASTE PRIJS!
Residentie Ilex is een zeer strategisch gelegen nieuwbouwproject bestaande uit 20 BEN-appartementen, waarvan 10 gelijkvloers, 1 studio op de eerste verdieping en 9 duplexen, gelegen op de hoek van de Waversebaan en de Eppegemsesteenweg, te Elewijt.
De 20 appartementen zijn verdeeld over 2 blokken. Ondergronds bevinden zich autostaanplaatsen die bereikbaar zijn via één in- en uitrit op het perceel. De appartementen zijn telkens bereikbaar via een gemeenschappelijke traphal en lift.
Er werd gestreefd naar een stijlvolle en hedendaagse vormgeving, die focust op kwalitatief en energiezuinig wonen met veel aandacht voor licht en lucht. De gebouwen zijn zo ontworpen dat er maximaal geprofiteerd kan worden van de oriëntatie.
Er wordt de koper een volledig afgewerkt appartement aangeboden, inclusief een geselecteerd pakket van wand- en vloer betegeling, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukenmeubilair en keukentoestellen.

http://www.treetops.be/ilex-elewijt

Extra info:
* appartementen worden afgewerkt verkocht, conform lastenboek
* verkoop appartementen onder de Wet Breyne, schijven te betalen vanaf akte
* energiezuinige-appartementen met vloerverwarming in verschillende circuits, ventilatie type D, Alu ramen met dubbele beglazing, privatieve zonnepanelen
* verplicht om 1 kelderberging en 1 autostaanplaast (2 autostaanplaatsen bij duplex-appartementen) bij aan te kopen, niet inbegrepen in de vraagprijs
Vraagprijs autostaanplaats: 20.000,00€ / 22.500€ excl kosten (2de staanplaats: 15.000,00€ excl kosten)
Vraagprijs kelderberging: 7.500,00€ / 10.000,00€ excl kosten
* fietsenberging op het terrein aan de achtergevel
* gemeenschappelijke tuin
* start werken: eind 2021
* vermoedelijke oplevering: midden 2024

http://www.treetops.be/ilex-elewijt

Documenten

 • Grondplan Blok B niveau +2 (PDF)
 • Kelderplan (PDF)
 • Grondplan Blok B niveau 0 (PDF)
 • Grondplan Blok A niveau +2 (PDF)
 • Grondplan Blok A niveau 0 (PDF)
 • Grondplan Blok A niveau +1 (PDF)
 • Grondplan Blok B niveau +1 (PDF)

 •  Bel of mail ons voor meer informatie 016 84 30 30 - info@treetops.be  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP A0.1 aangeboden, gelegen op de gelijkvloerse verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien en aan de achterzijde een ruim terras met tuin. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP A0.2 aangeboden, gelegen op de gelijkvloerse verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien en aan de achterzijde een terras met tuin. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  €360.000,00
   

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP A0.3 aangeboden, gelegen op de gelijkvloerse verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP A0.4 aangeboden, gelegen op de gelijkvloerse verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, 2 slaapkamers en badkamer. Bij deze unit is een ruim terras met tuin voorzien. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP A0.5 aangeboden, gelegen op de gelijkvloerse verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien en aan de achterzijde een ruim terras met tuin. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP A1.1 aangeboden, gelegen op de 1ste & 2de verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien, open terras aan de achterzijde. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  €339.300,00
   

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP A1.2 aangeboden, gelegen op de 1ste & 2de verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien, open terras aan de achterzijde. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  €396.500,00
   

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP A1.3 aangeboden, gelegen op de 1ste & 2de verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal met apart toilet, 3 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een ruim inpandig terras voorzien. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  €478.760,00
   

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP A1.4 aangeboden, gelegen op de 1ste & 2de verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal met apart toilet, 3 slaapkamers en badkamer. Er is een terras op de eerste en op de tweede verdieping voorzien. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  €512.720,00
   

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP A1.5 aangeboden, gelegen op de 1ste & 2de verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien, open terras aan de achterzijde. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  €336.120,00
   

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP B0.1 aangeboden, gelegen op de gelijkvloerse verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien en aan de achterzijde een ruim terras met tuin. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP B0.2 aangeboden, gelegen op de gelijkvloerse verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de achterzijde is een ruim terras met tuin voorzien. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP B0.3 aangeboden, gelegen op de gelijkvloerse verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer. Er zijn twee terrassen voorzien. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP B0.4 aangeboden, gelegen op de gelijkvloerse verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien, ruim terras met tuin aan de achterzijde. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP B0.5 aangeboden, gelegen op de gelijkvloerse verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien, ruim terras met tuin aan de achterzijde. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP B1.1 aangeboden, gelegen op de 1ste & 2de verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien, open terras aan de achterzijde. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP B1.2 aangeboden, gelegen op de 1ste verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, 1 slaapkamer en badkamer. Ruim terras aan de achterzijde. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP B1.3 aangeboden, gelegen op de 1ste & 2de verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal met apart toilet, 3 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien, open terras aan de achterzijde. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  €512.720,00
   

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP B1.4 aangeboden, gelegen op de 1ste & 2de verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien, open terras aan de achterzijde. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In Residentie "ILEX" wordt hier APP B1.5 aangeboden, gelegen op de 1ste & 2de verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien, open terras aan de achterzijde. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  1982 Zemst Elewijt
  Adres op aanvraag


  Contacteer ons   


  Beroepsinstituut van Vastgoedmakelers (BIV) Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel Plichtenleer; KB van 27 september 2009
  BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)
  Created & developed by: Delphi Solutions 2023
  Powered by WHISE